Acties


Gratis Matzes voor Paasontbijt

Een record aantal Twentse basisscholen heeft vorig jaar gratis Matzes opgehaald bij onze bakkerij aan de Nieuwstraat 12 in Enschede voor het traditionele Paasontbijt. Het was de 55e keer dat deze traditie (in 1963 in het leven geroepen door toenmalig eigenaar, de heer Woudstra) heeft plaatsgevonden. Dit jaar zal deze traditie dus voor de 56e keer plaatsvinden! Scholen die in 2017 hebben deelgenomen krijgen automatisch per e-mail een uitnodiging. Nieuwe basisscholen uit de regio Twente kunnen zich tot en met MAANDAG 5 maart 2018  aanmelden via het algemene e-mailadres. De gratis Matzes kunnen volgend jaar uitsluitend op VRIJDAG 16 maart 2018 worden opgehaald volgens de gebruikelijke procedure, die in de uitnodiging vermeld staat. Graag het volledige adres, telefoonnummer, contactpersoon en aantal leerlingen doorgeven. Wij nemen uw school dan automatisch op in het mailingbestand voor 2017.

Buiten de regio Twente werken wij wederom samen met Theha Kokosbrood (uit Harderwijk) om basisscholen van gratis matzes te voorzien. Uitsluitend in voornoemde regio’s is het voor ons logistiek en financieel haalbaar om de basisscholen met hun Paasontbijt te helpen.


Uniek bewaarblik

L-Bewaarblik Hollandia MatzeCrackersVoor onze fans is bijgaand origineel 6-kantig bewaarblik, gevuld met knapperige Hollandia MatzeCrackers, te bestellen door € 5,95 over te maken op ons rekeningnummer NL04 RABO 0125 9815 46 ten name van
Hollandia Authentic B.V., Nieuwstraat 12, 7513 DC Enschede o.v.v. uw complete adresgegevens (geen postbusnummer!) en het woord ‘ ORIGINEEL’. Het is belangrijk dat uw complete adresgegevens op het rekeningafschrift komen te staan omdat wij u anders het bewaarblik niet kunnen toesturen. Het bedrag van € 5,95 is inclusief de verzendkosten.

Dit bewaarblik gevuld met MatzeCrackers (adviesprijs € 2,98) is overigens tevens verkrijgbaar op de volgende verkooppunten:
Hanos vestigingen Amsterdam, Apeldoorn en Groningen
Synagoge Enschede