Acties


Uniek bewaarblik

L-Bewaarblik Hollandia MatzeCrackersZe zijn er weer en per direct te bestellen! Voor onze fans is bijgaand origineel 6-kantig bewaarblik, gevuld met knapperige Hollandia MatzeCrackers, te bestellen door € 5,95 over te maken op ons rekeningnummer NL04 RABO 0125 9815 46 ten name van
Hollandia Authentic B.V., Nieuwstraat 12, 7513 DC Enschede o.v.v. uw complete adresgegevens (geen postbusnummer!) en het woord ‘ ORIGINEEL’. Het is belangrijk dat uw complete adresgegevens op het rekeningafschrift komen te staan omdat wij u anders het bewaarblik niet kunnen toesturen. Het bedrag van € 5,95 is inclusief de verzendkosten.

Dit bewaarblik gevuld met MatzeCrackers (adviesprijs € 2,98) is bovendien verkrijgbaar bij de Synagoge aan de Prinsestraat in Enschede.


Pasen met Johnny Doodle

Originele recepten met Johnny Doodle, premium chocolademerk uit Rotterdam

Nationaal Schoolontbijt 2020

Hollandia MatzeCrackers volkoren is partner van het Nationaal Schoolontbijt in week 45. Met de hele school gezellig en gezond ontbijten. Maar liefst 2.750 scholen en 500.000 kinderen doen mee deze 18e editie. Start op 4 november bij De Efteling in Kaatsheuvel.