Recepten
Matzes versieren met chocolade en spinkles
Snel gemaakt, superlekker en vrolijk én
hartstikke leuk om te maken samen met
de kids. Dit recept heeft het allemaal!
De Matze crackers dippen we in
gesmolten chocolade en versieren we
vervolgens met sprinkles. Staat meteen
leuk op de paastafel voor het
paasontbijt, de paasbrunch of de
paaslunch!
Een echte traktatie
Met Pasen in het vooruitzicht kijken wij
uit naar een lekkere paasbrunch.
Omdat niet iedereen zin heeft om uren
in de keuken te staan, hebben wij een
makkelijk recept voor je klaarstaan
waar iedereen van gaat genieten:
matze met witte chocolade en
aardbeien of blauwe bessen!
Matzes met hummus en avocado
Wat ons betreft dé perfecte combinatie:
romige hummus, frisse avocado en
knapperige tuinkers. Lekker, makkelijk en gezond.
Matze Pizza
Een verrassende combinatie van matze
en pizza! Met maar een aantal stappen
zet jij deze heerlijke matze pizza op de
paastafel. De salami zorgt voor een
pittige twist en de kaas mag niet
ontbreken. Een feestje op je bord!
Matze met marshmellows
Zin in zoet? Maak deze matze met
roomboter en marshmallows! Hét
antwoord op jouw zoete cravings en
een ideale toevoeging aan jouw
paasbrunch. Het is snel gemaakt en het
ziet er lekker vrolijk uit door de
gekleurde marshmallows!
Matzes met pompoenhummes en gegrilde groenten
Zin in een snel, maar verrukkelijk lunchgerecht? Kijk niet verder, ga aan de slag met dit recept! De basis voor dit recept zijn matzes. Als topping gebruiken wij pompoenhummus, babyspinazie, een sappige, gegrilde paprika en niet te vergeten: witte kaas. Supermakkelijk om te maken!
Matze flammkuchen
Eén gerecht dat niet mag missen op de paastafel is flammkuchen. In dit recept gebruiken we voor de bodem Matzes en maken we hem af met een laagje crème fraîche, gerookte zalm en groene asperges. Een heerlijke combinatie waar iedereen blij van wordt!