Over ons

De Matze bakkerij in Enschede

Hollandia Matzes is één van de weinige zelfstandige familiebakkerijen in Nederland.

Misschien wel het kleinste A-merk van Nederland. Al sinds 1933 bakt Hollandia in de binnenstad van Enschede diverse soorten Matzes

Ontstaan vanuit een eeuwenoud gebruik waarbij grote Matzes, in de bekende oranje zak, met Pasen op tafel komen. Met name de kleinere variant MatzeCrackers, handig verpakt in een uniek zeskantige doosje, worden tegenwoordig het hele jaar door gegeten.

Hollandia Authentic BV te Enschede is de verkoop- en marketingorganisatie van de merken Hollandia Matzes,  Achterhoekse Theebeschuit en Vegter’s Rolletjes & Knijpertjes in Nederland.  Wij zijn de rentmeesters van deze unieke, authentieke, smakelijke Nederlandse producten met een origineel verhaal! Wij zetten ons vol passie in om deze relatief kleine merken een gezonde, zelfstandige toekomst te bieden.  Om dat te realiseren hebben wij heel veel fans nodig. Daar werken wij elke dag aan en zien wij als onze belangrijkste opdracht.

Meer informatie over het merk Vegter’s Rolletjes & Knijpertjes is te vinden op www.vegter.nl. Meer informatie over Theebeschuit is te vinden op de speciale facebookpagina ‘ Achterhoekse Theebeschuit ‘.